Колишня суперниця американського президента Дональда Трампа демократка Гілларі Клінтон недовго залишалася в тіні і вже заявила про наміри повернутися в політичну площину.

Вона заявила, що братиме участь у публічних дискусіях на тему змін у політичному кліматі країни, які відбулися від листопада, передає "Голос Америки".

"Я готова вийти з лісу, щоб пролити світло і допомогти іншим рухатися вперед", – наголосила колишня держсекретар США.

За її словами, їй надзвичайно важко дивитися випуски новин, і такі ж почуття переживають чимало її друзів. При цьому Клінтон закликала забути про політичні протиріччя і прислухатися один до одного.

Не так давно в ЗМІ промайнула інформація, що місіс Клінтон побореться за крісло мера Нью-Йорка, але її представники назвали це перебільшенням.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під час президентських перегонів Трамп часто різко висловлювався у бік свого найближчого конкурента і навіть назвав Гілларі "дияволом".