Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука вважає, що у складі скандальної делегації європейських та українських депутатів на анексований Крим не було представників діючої влади.

"Я очікую, що якщо це і підтвердиться, то мова йде виключно про діячів з "орди ", тобто з неконтрольованих територій – графа Плотницького, князя Захарченко та їм подібним. Не думаю, що з території великої України хтось поїхав на це збіговисько", – заявив він в ефірі телеканалу 112.ua.

Якщо ж українська влада отримає підтвердження по особам європейських учасників візиту, їх чекатиме відповідальність, оскільки СБУ та МЗС мають прописаний алгоритм для таких випадків.

На думку замміністра, візит до Криму стане в Росії приводом для спекуляцій, у тому числі й на міжнародних майданчиках.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", секретар РНБО Олександр Турчинов вимагає, аби СБУ перевірило інформацію росЗМІ про візит європейських та українських політиків у Крим.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще