34-річний Криштиану Роналду і 25-річна Джорджина Родригес знову порадували своїх фанатів спільним виходом.

Майже увесь час парочка проводить разом. Кожна спільна поява і фото викликають величезний ажіотаж навколо закоханих.

Раніше Джорджія викликала фурор на мільйони дівчат закоханих в Роланду весільним кільцем. Вона приїхала в Моску підтримати свого чоловіка на чемпіонат світу по футболу.

Доказом цього став факт того, що Криштиану кілька разів бачили на вході в одну з церков Туріну. На що він не скромно відреагував : " Я - католик і ходжу в церкву кожного тижня. Так було завжди! Я нічого не прошу у Бога, у мене все є. Просто дякую Всевишньому за те, що він мені дає і захищає мою сім'ю ".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Між іншим, дівчина стверджує про те, що вже готова стати матір'ю четвертої дитини Роналду.

5 лютого сімейство так само було у зборі на дні народженні батька, чоловіка і просто відмінного футболіста.

Останній раз пару бачили в Дубаї. Парочка вирішила відпочити від рутини і батьківських обязательсв і втекла на курорт. Папараці застукали їх на виході з торгового центру.

Нападаючий футбольної команди " Ювентус ",між іншим любить Дубай. Минулий раз він з сім'єю на яхті відмітив Новий Рік в цьому чудовому місті.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про пам'ятник яких хочуть звести на честь Девіда Бекхема в Лос-Анджелесі. Футболіст удостоївся такої честі завдяки більше сотні матчів які він зіграв за футбольну команду Лос-Анджелес Гелаксі ( MLS ). Стало відомим те, що пам'ятник буде знаходиться прямо біля стадіону футбольного клубу. Вже у березні фанати Бэкхема зможуть сфотографуватися з його статуєю.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про те, як у котрий раз Кріштіану врятував Ювентус на важливій грі.Він допоміг Ювентусу взяти чергову, вже 20-у в сезоні, перемогу в чемпіонаті Італії.