Перша ракетка України Еліна Світоліна у другому турі турніру серії Premier в Досі обіграла Олену Остапенко та вийшла в чвертьфінал.

Суперницею Світоліної у наступному раунді буде чешка Кароліна Мухова (WTA 132), яка в свою чергу перемогла Се Шувэй.

Зазначимо, що Мухова вийшла в основну сітку турніру через кваліфікацію і вперше зіграє у чвертьфіналі змагань в Досі.

Світоліна та Мухова зіграють 14 лютого, о 14:30 за київським часом.

Нагадаємо, Еліна Світоліна успішно почала виступи на турнірі серії Premier у Досі (Катар). 24-річна українка пройшла до третього кола, перегравши представницю Латвії Олену Остапенко.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еліна виграла матч з рахунком 3:0 (6:4, 6:4).

Українка початку виступи в Катарі з другого кола, будучи посіяною під четвертим номером.

Доха. Друге коло

Світоліна (Україна) - Остапенко (Латвія) - 6:4, 6:4

Відзначимо, що Еліна Світоліна вперше перемогла Олену Остапенко. Раніше латвійка двічі перемагала в очних зустрічах одеситку з рахунками 2:0.

Привітання Еліни

Перша ракетка України і сьома ракетка світу Еліна Світоліна підтримала юну тенісистку Даяну Ястремску, яка виграла турнір WTA в Хуакине (Таїланд).
На своїй сторінці в Twitter Світоліна привітала Ястремскую, і побажала не зупинятися на досягнутому.

Як раніше писав Знай.ua, у головному матчі Thailand Open Ястремська з рахунком 2:1 (6:2, 2:6, 7:6 (7:3)) перемогла Айлу Томлянович (№49 WTA) з Австралії.