У визнаній нелегітимною Держдумі Росії і МВС забули про привілеї для жителів ОРДЛО з так званими "паспорти ЛДНР". Їх прирівняли до українських.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Таким чином, жителі окупованого Донбасу можуть потрапити на територію РФ тільки на 90 днів. Таке ж правило поширюється на всіх громадян України.

За словами заступника керівника управління з питань міграції ГУ МВС Володимира Іванова, росіяни сприймають жителів Донбасу з так званими документами іноземцями. "Своїми" їх не вважають.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", постпред РФ при ОБСЄ Олександр Лукашевич підтверджував інформацію ЗМІ, що Кремль готується до скасування рішення, щодо якого повинні були визнати "паспорта".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після цього, прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков раптово передумав, заявивши, що в Росії поки немає подібних намірів.