За рішенням президента США Дональда Трампа Джордж Конвей, чоловік його радниці Келліенн Конвей, став главою цивільного підрозділу у Міністерстві юстиції.

Про це пише The Wall Street Journal.

Цей підрозділ захищає у суді заборону на в'їзд до США громадян мусульманських країн.

Мін'юст та Білий дім офіційних коментарів щодо цього призначення не надавали. При цьому сам Конвей також не хоче коментувати це повідомлення.

Нагадаємо, 28 січня Трамп підписав указ, який забороняє прийом біженців і видачу віз громадянам семи мусульманських держав.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згодом, за рішенням Федерального суду в Сіетлі (штат Вашингтон) дію указу призупинили до моменту розгляду позову, який подала в цей суд місцева прокуратура. У документі вимагається визнати основні положення указу неконституційними та скасувати його.

6 березня Трамп підписав ще один указ, який тимчасово забороняє в'їзд до США громадян низки мусульманських країн, проте 16 березня Федеральний суддя штату Гаваї заблокував його.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", на думку політичного оглядача Міхаеля Кнігге, суперечки щодо антиміграційного указу Трампа можуть спровокувати затяжні судові процеси.