У МВС готують покарання Парасюку за витівки на Донеччині

Глава МВС Арсен Аваков вважає, що діям Володимира Парасюка потрібно дати правову оцінку та за необхідності притягнути до кримінальної відповідальності. За його словами, народний депутат не має права "брати на себе роль судді".

Терещенко збирається лікувати онкологічні хвороби коноплею

Мер Глухова Мішель Терещенко вирішив в оригінальний спосіб боротись із рівнем онкології в регіоні. Чиновник називає коноплю частиною місцевої культури та збирається вивести ненаркотичні сорти, які збережуть свої лікувальні властивості.

Росія відхрестилася від "паспортів ЛДНР"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Росії не визнали так звані "паспорти ЛДНР" – силові відомства та депутати Держдуми прирівняли до українських. Таким чином, мешканці окупованого Донбасу можуть потрапити на територію РФ тільки на 90 днів.

Кумівство Трампа: президент США просуває "своїх" у міністерства

За рішенням президента США Дональда Трампа Джордж Конвей, чоловік його радниці Келліенн Конвей, очолив цивільний підрозділ у Міністерстві юстиції.

Путінських хакерів затримали у Британії

Двох російських хакерів, 37-річного Вугара Моллачієва та 48-річного Абдурахмана Базаєва, затримали британські детективи, які займаються розслідуванням фактів відмивання грошей, отриманих незаконним шляхом. Їм пред’явлені звинувачення у змові та шахрайстві.