У центрі Фінікса, штат Аризона, на одному з білбордів з'явився великий плакат із президентом США Дональдом Трампом та ядерними вибухами на фоні.

За інформацією Mirror, такий білборд шокував мешканців міста у суботу. Окрім вибухів, на ньому зображені свастика, стілізована під долари, та п'ять кулаків, які значать "єдність" на мові жестів.

Авторкою цього плакату є ходожниця з Санта-Моніки Карен Фіоріто, а замовником - художня галерея Фінікса. Цікаво, що ця ж установа у 2004 році створила провокаційний білборд із тодішнім президентом Джорджем Вокером Бушем.

На сторінці у Facebook авторка розповіла, що готова до негативної реакції суспільства та навіть погроз з боку прихильників Трампа. Зазначимо, що думка громадськості з цього приводу розділилась.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп прилаштував чоловіка своєї радниці Келліенн Конвей на посаду голови цивільного підрозділу у Міністерстві юстиції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще