Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) прокоментував можливий поєдинок проти американця Теофімо Лопеса.

За словами Ломаченка, багато боксерів піаряться на його імені.

"Думаю, вони просто піаряться, розкручують себе, використовуючи для цього моє ім'я. Вони базікають. Роблять все так, як робив Конор Макгрегор до бою з Флойдом Мейвезером. Ось на що це схоже. Але просто згадайте, що сталося з Макгрегором в поєдинку...

У Лопесів така стратегія. А мені взагалі нічого про них думати. Ще занадто рано. Спершу йому необхідно чогось досягти в боксі. А поки що, наскільки я знаю, вони взагалі нічого ще не зробили. Але якщо що, я готовий розділити з ним ринг.

Він повинен або ж стати чемпіоном, або завоювати статус обов'язкового претендента. А так вони багато базікають, але продовжують тупцювати на місці. Повторюся, я із задоволенням зустрінуся з ним в ринзі. Я не здивуюся, якщо в середині бою він відмовиться від продовження поєдинку і втече", - розповів Ломаченко в інтерв'ю BoxingTalk.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Теофимо Лопес
Теофимо Лопес

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.