Промоутер чемпіона WBA, WBC, IBF, IBO казахстанського боксера Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) Том Леффлер прокоментував його перемогу в поєдинку з Денні Джейкобсом (32-2, 29 КО).

"Двадцять три нокаути поспіль – це досить пристойна серія. Однак, нокаутувати всіх підряд неможливо. Та й до того ж, клас Денні, його габарити і бійцівський інтелект зіграли важливу роль. Ми знали, що це буде жорсткий бій. Ви ніколи не зможете забути Джейкобса.

Може бути, той факт, що Головкін не зміг нокаутувати Джейкобса, додасть мотивації іншим виступає у середній вазі, і вони погодяться вийти з ним на ринг. Ми вже давно не бачили суддівських рішень в боях Головкіна, і це ще раз доводить, який Джейкобс класний боксер. Ніяких танців, ми побачили двох воїнів", – передає слова Леффлера BoxingScene.

Нагадаємо, Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса (32-2, 29 КО), відстоявши всі належні йому титули.

Дивіться повне відео бою Головкін - Джейкобс, який відбувся 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Головкіна.

Фото – Getty Images