Хавбек німецького Шальке і збірної України Євген Коноплянка останнім часом не потрапляє до стартового складу, а іноді і в заявку, свого клубу на матчі Бундесліги і єврокубків.

В ефірі телепрограми Великий Футбол Євген Коноплянка заявив, що в клубі ніяк не пояснюють, чому він отримує так мало ігрової практики.

"Я не можу пояснити цю ситуацію. Ставлю запитання керівництву, всі всім задоволені, крім мене, адже я цією ситуацією не надто задоволений. Не знаю, чи точно все стосується футболу. Не можу зрозуміти цю ситуацію. Питаю тренера і директора, і вони кажуть, що всім задоволені, але якщо це буде тривати, потрібно сідати і серйозно розмовляти".

"Попросив сказати мені, які у мене недоліки і над чим потрібно працювати, але поки нічого не почув у відповідь. Може, це через те, що я на тренуваннях ні разу м'яч не втрачаю. Мені незрозуміло" - сказав Коноплянка.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в чвертьфіналі Ліги Європи Шальке зіграє проти Аякса.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще