Російський кінорежисер і актор Микита Михалков зазнав нападу. Щоправда, жертвою став не особисто артист, а його студія.

Невідомі хулігани обстріляли "ТриТэ" і зникли з місця злочину. Ніхто з працівників не постраждав.

"На одному з вікон студії Микити Михалкова, яка розташовується у Малому Козіхінському провулку, виявлений скол скла. Можливо, невідомі стріляли з рогатки. Наразі це встановлюється", - повідомила прес-служба поліції.

Нагадаємо, "ТриТэ" не вперше опиняється під прицілом недоброзичливців. У жовтні 2016 року вандали теж розбили вікно в одному з кабінетів. Всередину зловмисники не проникали і нічого не крали.

Тоді за фактом правопорушення порушили кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ще раніше, у квітні 2015 року, невідомі "шанувальники" Михалкова обстріляли студію з пневматичної зброї. Справа знову обійшлася лише розбитим склом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Михалков порівняв Україну з нацистської Німеччиною, а себе з Ейзенштейном.