Сьогодні, 17 лютого, українському чемпіону світу з боксу в легкій вазі за версіями WBO і WBA Василю Ломаченку (12-1, 9 КО) виповнився 31 рік.

Василь Ломаченко - дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (2008, 2012), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), чемпіон світу серед юніорів (2006), чемпіон Європи серед кадетів (2004), багаторазовий чемпіон України, володар Кубка Вела Баркера, заслужений майстер спорту України.

Минулого року Василь встановив рекорд, вигравши титул чемпіона світу в третій ваговій категорії в 12-му бою. Тренером українського боксера є його батько Анатолій Миколайович Ломаченко.

Цікаво, що, за словами легендарного Майка Тайсона, Василь на даний момент є найкращим боксером світу.

Пропонуємо вашій увазі найяскравіші моменти з Ломаченком у ринзі й поза ним:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Можливий бій Усика з Повєткіним

Абсолютний чемпіон світу в крузервейті та кращий боксер 2018 року українець Олександр Усик наступний бій проведе в США. Про це повідомив глава Matchroom Boxing промуотер Едді Хірн в інтерв'ю авторитетному виданню ESPN.

Можливо, в одному шоу з Усиком виступить екс-чемпіон світу в напівсередній вазі британець Келл Брук. Едді Хірн заявив, що він планує привезти Брука і Усіка в США для серйозних дуелей в рингу.

Британський промоутер також заявив, що працює над боєм українця Усика з росіянином Олександром Повєткіним і Брука з американцем Джессі Варгасом.

Додамо, що український боєць Олександр Усик повернеться на ринг 18 травня. Ймовірним суперником українця буде саме Повєткін. Цей поєдинок буде транслюватися стрімінговим сервісом DAZN і стане для Усика дебютним в суперважкій вазі.

Також нещодавно стало відомо, що ще один підопічний Хірна Ентоні Джошуа вперше буде проводити бій за межами Великобританії.

Крім того, була інформація, що Келл Брук повинен був битися з Аміром Ханом, який відмовився від цього поєдинку, тому що захотів битися з американцем Теренсом Кроуфордом.

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.