Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили додаткове озброєння на складах бойовиків "ЛНР".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОБСЄ.

Відзначається, що СММ під час повторного відвідування постійного місця зберігання озброєння "ЛНР" помітила, що звідти зникли п'ять танків (три Т-64 і два Т-72), при цьому з'явилася нова зброя.

Зокрема, представники місії помітили бойову машину піхоти (БМП-1) на південь від окупованого села Стила, бронетранспортер (БТР-80), що прямував на північ по дорозі в Кадієвку, а також ще одну бойову машину піхоти (БМП-2) на буксирі військової вантажівки, що їхала на схід.

Також СММ повідомили про зенітну установку (ЗУ‑23) недалеко від окупованого Червоного Лиману.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як додали в ОБСЄ жодна із сторін не відповіла на повідомлення в попередніх звітах місії щодо зброї, розміщеної з порушенням лінії відводу, або відсутньості озброєння на складах.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", під час відвідування Донецької фільтрувальної станції бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ.