Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може стати наступним суперником росіянина Олександра Повєткіна (34-2-0, 24 КО).
Про це повідомив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.