Футбольний клуб "Кардіфф" не хоче виплачувати повну суму за аргентинського футболіста Еміліано Салу, який розбився в авіакатастрофі над Ла-Маншем.
Керівництво "Кардіффа" найняло юристів, щоб знизити підсумкову суму за Салу.
Юристи планують довести, що трансферна вартість гравця була серйозно завищена, а тому їх клуб не повинен платити 15 мільйонів євро за угоду, а може обмежитися меншою компенсацією.
зокрема, відомо, що Кардіфф просить Крістал Пелас, Вест Хем, Фулхем, Бернлі і Вулверхемптон поділитися даними про футболіста.
Нагадаємо, приватний літак, на борту якого перебував новачок "Кардіффа" Еміліано Сала, 21 січня вилетів з Франції і пропав з радарів, не долетівши до Англії.
Тепер колишній клуб вимагає гроші за загиблого футболіста Салу.

Експерти назвали можливу причину аварії літака. На їхню думку, падіння могло бути викликано обмерзанням крил, що призвело до зависання в повітрі та падіння в море.
"В повідомленні, яке Сала відправив з борту літака, говорилося, що повітряне судно скоро розвалиться. Це є типовою ознакою зледеніння на крилах", - передає слова експертів The Sun.
Нагадаємо, 28-річний футболіст відправив голосове повідомлення в чат WhatsApp з літака перед зникненням.
"Зараз лечу на літаку, який, здається, ось-ось розвалиться, лечу в Кардіфф. Завтра все почнеться, вдень я приступлю до тренувань з новою командою. Подивимося, що вийде.
Як справи, брати і сестри, все в порядку? Якщо через півтори години від мене не буде новин, не знаю, пошлють вони кого-небудь на пошуки, адже знайти мене неможливо. Боже, як же страшно", - говорилося в повідомленні.

На пошуки літака було відправлено два вертольоти та кілька пошукових кораблів. Але швидше за все ніхто не вижив.
"Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу.
Нам надійшов дзвінок через сім хвилин після того, як зник зв'язок з літаком. Ми вели пошукові роботи до півночі, потім перервалися на відпочинок до ранку. У разі, якби літак впав на воду, то немає жодних шансів залишитися живим. Температура води не перевищує 11 градусів, людина без захисту в такій воді не може витримати більше години," - повідомив голова пошукової служби Джон Фітцджеральд.
4 лютого на дні протоки Ла-Манш серед уламків літака, на якому аргентинський футболіст Еміліано Сала летів з Нанта в Кардіфф, було знайдено тіло загиблого.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо причину аварії літака з футболістом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще