Екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC канадця Адоніса Стівенсона (29-2-1, 24 КО), який нещодавно вийшов з коми, виписали з лікарні.
Дівчина Стівенсона Сісі Год розповіла про його стан.
"Ми повернулися в Монреаль. Адоніс все ще проходить реабілітацію, після того, як пробув у клініці в Квебеку протягом двох місяців.
Думаю, тепер ми знаємо, чому його прізвисько "Супермен". Кілька тижнів тому він все ще перебував у комі з ушкодженим мозком, а тепер робить все можливе, щоб одужати.
Лікарі ще не святкують перемогу, і я теж. Адоніс бореться за життя і з кожним днем перемагає. Той факт, що він був спортсменом, не пив алкоголь, не вживав наркотики, безумовно, відіграє в його користь. Ми сподіваємося, що його стан буде постійно поліпшуватися, як і раніше.
Ми не знаємо, чи відновить він своє здоров'я на сто відсотків, але ми бачимо прогрес кожен день, і це наша перемога", - розповіла Сісі Год в інтерв'ю ESPN Deportes.
Нагадаємо, Адоніс Стівенсон в критичному стані був госпіталізований після бою з українцем Олександром Гвоздиком, який відбувся 1 грудня.

Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу
Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу

Адоніс Стівенсон
Адоніс Стівенсон

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Гвоздик почав підготовку до першого захисту титулу.