Серб Новак Джокович очолив оновлений рейтинг АТР, зберігши звання першої ракетки світу.
У топ-10 оновленого світового рейтингу відбулася лише одна зміна - Роджер Федерер опустився на сьоме місце, а його шосту сходинку посів Кей Нісікорі.
Топ-10 рейтингу АТР:

Оновлений рейтинг АТР
Оновлений рейтинг АТР

Як раніше писав Знай.ua, Джокович став чемпіоном Відкритого чемпіонату Австралії Australian Open-2019, обігравши у фіналі іспанця Рафаеля Надаля.

Зазначимо, що це сьомий титул Джоковича на Australian Open.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Новак Джокович переграв Рафаеля Надаля в трьох сетах з розгромним рахунком 6:3, 6:2, 6:3. Джокович повністю контролював хід гри, і постійно змушував суперника помилятися.

Після перемоги Новак Джокович подякував супернику, та зізнався, що це був непростий матч.

"Хотів би подякувати за гру Рафаелю Надалю. Сьогодні був непростий матч. Рафа повернувся після травми, що вибила його з АТР-туру у вересні минулого року, і на жаль, йому не вдалося пройти через стільки травм протягом усієї кар'єри. Але він показав мені, іншим колегам і молодим гравцям, що таке "дух боротьби" і вміння тримати удар. Дуже дякую йому за це.

Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open
Рафаель Надаль програв Новаку Джоковічу у фіналі Australian Open

Як і у Надаля, у мене було чимало травм, і 12 місяців тому я переніс операцію. Але сьогодні мені вдалося виграти титул на Australian Open. Три трофеї з чотирьох на турнірах - це щось неймовірне. Хотів би подякувати моїй команді за підтримку. Теніс - індивідуальний вид спорту, але ви, хлопці, завжди зі мною", - сказав Джокович.

Як повідомляв портал Знай.ua, Australian Open у 2019 році збільшив призовий фонд.