У віці 69 років помер американський ілюстратор Бернард Райтсон, який понад 40 років працював над коміксами DC.

Життя чоловіка забрала важка хвороба - рак мозку. У боротьбі з недугою талановитий художник провів останні кілька років, пише Collider.

На початку 2017 року Райтсон оголосив про вихід на пенсію за станом здоров'я. До улюбленої роботі ілюстратор так і не зміг повернутися.

Однак творчість його живе й донині. Свого часу Бернард працював над серіями найпопулярніших і найуспішних коміксів - "Людина-павук", "Каратель" і "Бетмен", для яких він малював чудовиськ і монстрів.

Найвідоміші його персонажі - це Пісочна людина і Болотна тварюка. До речі, останній зовсім скоро з'явиться на екранах. У 2017 році вийде анімаційний фільм "Темний Всесвіт" про Лігу справедливості.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

[[{"fid":"175395","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1650","width":"1074","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Крім коміксів про супергероїв, роботи художника можна побачити у таких фільмах як "Мисливці за привидами", "Щось", "У пошуках галактики" і "Імла".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", помер легендарний музикант Чак Беррі.