Канцлер Німеччини Ангела Меркель вирішила ознайомилась з випуском журналу Playboy 1990 року, в якому знайшла інтерв'ю чинного президента США Дональда Трампа.

За інформацією The Independent, про підготовку Меркель до поїздки у США повідомили джерела у німецькій владі. Відомо, що в тому інтерв'ю Трамп ділився деякими політичними ідеями, які сьогодні намагається реалізувати в якості президента.

Окрім читання еротичного журналу, канцлер ФРН проаналізувала бесіди Трампа з прем'єр-міністрами Великої Британії, Канади та Японії - Терезою Мей, Джастіном Трюдо та Сіндзо Абе.

Нагадаємо, що зустріч Меркель з Трампом у Вашингтоні відбулась 17 березня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп проігнорував рукостискання із Меркель під час офіційного фото в Овальному кабінеті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще