Кращі українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Даяна Ястремська зробили перерву від спорту та відпочили на вечірці в компанії колег.

Про це пише Politeka.

Поки хлопець Світоліной громить росіян на престижному чемпіонаті, його дівчина з колегами відправилася на вечірку.

Зараз українські тенісистки знаходяться на турнірі серії WTA Premier 5 в Дубаї (ОАЕ). Вони відвідали масштабний захід, який організували спеціально для учасників турніру, щоб спортсмени могли відпочити після напружених матчів.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На заході велася відеозйомка, куди потрапили наші тенісистки. Ролик був опублікований на Youtube-каналі WTA. На ньому видно, як дівчата відпочивають, веселяться і багато сміються. Цікаво, що на 30-секундному відео великими планами з усіх тенісисток потрапили відразу троє українок - Даяна Ястремська, Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Варто зазначити, що перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від турніру серії WTA Premier 5 в Дубаї (ОАЕ), який выигала у 2017 та 2018 роках.

"Чи зможу я виграти ще один титул? Я не знаю. Кожен рік тут все складається інакше. Щорічно мені насправді потрібно важко працювати для своєї перемоги. Тут у мене були важкі битви ці останні 3-4 роки. Навіть тоді, коли я перемагала, це не було легко. Не буває такого, що все залітає в корт, коли я доторкаюся до м'яча. Мені потрібно було прокладати собі дорогу до перемоги в кожному матчі", - розповіка Світоліна.

Як писав Знай.ua, українські тенісистки Еліна Світоліна та Леся Цуренко піднялися в оновленому рейтингу WTA.

Після виходу в півфінал турніру Premier в Досі Еліна Світоліна піднялася на одну сходинку і тепер займає шосте місце.