Американець Деніел Джейкобс (32-2, 29 КО) вважає, що в поєдинку проти Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) як мінімум була нічия. Джейкобс впевнений у своїй перемозі, і радий, що порадував уболівальників цікавим боєм.

"Думаю, я шокував багатьох людей. Я виходив в ринг андердогом, якому ніхто не давав шансу, але довів, хто я і на що здатний. Я вийшов в ринг і віддав все, що у мене було, продемонстрував справжню мужність. Так, бій завершився не на мою користь, хоча я і вважаю, що переміг. Дійсно думаю, що там як мінімум була нічия. Проте, я щасливий, що вболівальники залишилися в однозначному виграші, тому що нудьгою в рингу і не пахло. Ми билися, боксували і використовували свою майстерність. Думаю, ми впоралися зі своєю роботою", – заявив Джейкобс.

Нагадаємо, 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули.

Дивіться повне відео бою Головкін - Джейкобс.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Головкіна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото – Getty Images