Московські правоохоронці отримали повідомлення від жінки, яка розповіла, що її 13-річного сина просили нашкодити рідній людині.

За інформацією російських ЗМІ, москвичка прочитала листування сина з адміністраторами спільноти "Синій кит" у "ВКонтакті". Одним із завдань для хлопця було "порізати свою матір".

Крім того, у лютому цього року жінка виявила на руках сина сліди від порізів. В її квартиру також постійно дзвонять невідомі та мовчать.

У правоохоронних органах зазначили, що москвичка працює у ресторані McDonald's. Її син є учнем сьомого класу у кадетській школі.

Зазначимо, що останнім часом підлітків схиляють вступати у спільноти в соціальних мережах, де їх змушують виконувати різні завдання, в тому числі йти на суїцид.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", На Уралі вирішили зняти серіал про підліткові групи смерті.