Міністерство оборони Угорщини прийняло рішення перекрити потік нелегальних мігрантів шляхом нової військової бази, яку відкрило у понеділок, 20 березня, на південному кордоні країни.

Про це інформує Associated Press.

Сьогодні відбулась урочиста церемонія відкриття бази, яку представив міністр оборони Угорщини Іштван Симичко. За його словами, база має стати надійним бар'єром, який захистить кордони та попередить незаконний перетин кордону.

Угорщина одна з перших європейських держав убезпечила свої кордони подібними базами.

Угорці затримують усіх біженців та поміщують у так звані транзитні зони. Вони знаходяться там до тих пір, доки не буде вирішене питання щодо їх подальшої долі у цій країні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", влада Угорщини вирішила перекрити доступ мігрантам всередину країни та згорнути всі табори, виселивши біженців на кордон, де вони перебуватимуть тимчасово у "контейнерах".