Росія знову почала проявляти підозрілу військову активність в анексованому Криму. Вперше в історії збройних сил РФ відразу три з'єднання одночасно підняті по тривозі і частково перекинуті на півострів.

Про це повідомляє "24 канал".

Вишкіл російських десантників розпочався сьогодні на полігоні Опук.

За словами командувача ВДВ, генерал-полковника Андрія Сердюкова, у навчаннях задіяні військовослужбовці Новоросійської десантно-штурмової дивізії (гірської), Камішінскої і Улан-Уденської окремих десантно-штурмових бригад.

Крім них, у маневрах візьмуть участь частина сил і засобів Чорноморського флоту і 4-ї армії ВПС і ППО Південного військового округу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Усього задіяні понад дві з половиною тисячі десантників та 600 одиниць бойової техніки.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", СБУ відреагувала на візит європейських політиків до Криму. Тепер їм буде заборонений в’їзд на територію України.