Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор заявив, що його бій з легендарним Флойдом Мейвезером, швидше за все, відбудеться у вересні.

Переговори між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором з приводу проведення боксерського поєдинку проходили дуже складно, але зараз, схоже, вийшли на фінішну пряму. Про це заявив сам Макгрегор.

"Думаю, бій відбудеться у вересні. Саме про це ми домовилися. І ми близькі до угоди. Я намагався особисто поговорити з Флойдом. Для цього я полетів в Лас-Вегас, але Флойд пішов. Він не хотів мене бачити", – цитує слова МакГрегора mmafighting.com.

Нагадаємо, можливий бій між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором обговорюється давно. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Раніше ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор вважає, що UFC недостатньо йому платить.

Фото – Getty Images