Камерунський боєць UFC Френсіс Нганну здобув перемогу над екс-чемпіоном Кейном Веласкесом в головному бою турніру UFC on ESPN в Фініксі (США).
Френсіс Нганну нокаутував Кейна Веласкеса
Френсіс Нганну нокаутував Кейна Веласкеса
Як повідомляє MMA Fighting, за цей бій Веласкес заробив 450 тисяч доларів. Це його самий великий гонорар в кар'єрі.
А Нганну отримав 220 тисяч доларів (110 за виступ + 110 за перемогу).
Френсіс Нганну нокаутував Кейна Веласкеса за 26 секунд першого раунду. Нганну з самого старту почав пресингувати Веласкеса і потрапив аперкотом у голову. Френсіс кинувся на добивання і рефері зупинив бій.
Після поразки Веласкес зазначив, що був добре готовий до бою, але в цьому виді спорту кожну секунду може статися непередбачуване.
"Я був неймовірно готовий до цього бою. Я підійшов до нього спокійно і розслаблено. Ось чому цей вид спорту настільки великий, тому що ти не знаєш, що може статися в наступну секунду.
Звичайно, я хотів показати вам набагато більше хлопці, але нічого не поробиш. Я прошу вибачення, що все вийшло саме так", - сказав Веласкес.
Дивіться відео бою Нганну - Веласкес:
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.