У районі населеного пункту Водяне, що на Маріупольському напрямку, відбувся бій між ДРГ бойовиків і українськими силами.

Про подію повідомляє прес-центр АТО в Facebook. "О 9.30, в районі населеного пункту Водяне, дві групи ворога в кількості до 40 чоловік впритул підійшли до наших позицій. Під час бойового зіткнення, отримавши гідну відсіч, диверсійно-розвідувальні групи противника відступили", - йдеться в повідомленні.

Після бою українські сили трохи виступили вперед.

При цьому бойовики застосували важке озброєння: РСЗВ БМ-21 «Град», артилерію 152мм і 122мм. Українці відійшли на свої позиції.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях Донбасу досі не припинила роботу компанія "Укртелеком" - більшість офісів функціонують і надають усі послуги, крім забезпечення інтернетом.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще