Американський актор Марк Хемілл, відомий завдяки ролі Люка Скайвокера, поділився з шанувальниками рідкісним фото зі зйомок фільму "Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія".

Знімок зірка екрану опублікував на сторінці в Twitter.

"Знято в Тунісі рано вранці першого дня, я чекаю свого першого дубля (де я виходжу з дому і йду продавати робота) - ймовірно, перша фотографія Люка", - підписав зображення Хемілл.

[[{"fid":"175568","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"557","width":"483","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Фанати саги одразу ж взялися коментувати публікацію. Вони буквально завалили актора запитаннями про перший знімальний день: чи був він незадоволений, що навколо пильно і довелося рано вставати. А ще - чи усвідомлював він у той момент, що ось-ось стане всесвітньо відомим.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Судячи з мого розгубленого виразу обличчя, і те, і інше", - відповів у коментарі Хемілл.

Фото датується 1976 роком - саме тоді стартувала робота над першою частиною легендарної франшизи Джорджа Лукаса - "Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Disney підготував шикарний подарунок фанатам "Зоряних воєн".