Імовірність того, що в справі про вбивство українського журналіста Георгія Гонгадзе з'являться нові докази, - дуже незначна.

Про це порталу Знай.ua повідомила українська правозахисниця Валентина Теличенко.

За її словами, це пов'язано як мінімум з тим, що розслідувати злочин 16-річної давнини, напевно, в принципі немає можливості. Оскільки, це не процес розслідування «по гарячих слідах», адже сліди давно вже захололи.

На додачу до сказаного, Теличенко не радить поспішно довіряти яким-небудь гучним заявам, які можуть і, раз у раз, виникають у вітчизняному медійному просторі.

«Я думаю, якщо у прокуратури з'являться які-небудь нові відомості, я дізнаюся про це, так само, як і ви - з офіційної заяви Генпрокурора. Все інше - просто спекуляції на темі» - зазначила правозахисниця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На наше запитання щодо причин, за якими в гучній справі минулих днів так і не була поставлена ​​крапка, Валентина Теличенко відповіла наступне: «Як я бачу, всі матеріали по справі вже є. Основна проблема в тому, що прокуратура, якщо не хоче «втратити обличчя», повинна висунути аргументовану підозру, яка зможе перерости в обвинувальний акт. Я хочу вірити, що саме в цьому і полягає основна причина такого тривалого розгляду справи і ходу розслідування в цілому».

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Гонгадзе вбили через необережність.