Колишній півзахисник Волині Саша Стевіч, за наявною інформацією, отримав рішення ФІФА, яке зобов'язує луцький клуб не тільки погасити перед ним борг, але і виплатити штраф у розмірі 10 тисяч франків.

Ще в листопаді футболіст розповів, що Волинь має йому 70 тис. доларів (п'ять місячних зарплат), але потім справа застопорилася.

Сьогодні ж стало відомо, що ФІФА зобов'язала луцький клуб погасити заборгованість перед футболістом протягом 30 днів, а також виплатити 10 тисяч швейцарських франків як штраф за невиконання попереднього рішення ДК ФІФА по цій справі.

Якщо протягом 30 днів Волинь не заплатить Стевічу борг, то з команди знімуть шість очок у турнірній таблиці УПЛ. Якщо і це не стане для лучан стимулом розплатитися з екс-футболістом, то їх переведуть в Першу лігу в наступному сезоні.

Саша Стевіч відіграв за Волинь три сезони — з 2010-го по 2013 рік (44 матчі, 3 голи). Після цього серб повернувся на батьківщину в клуб місцевої другої ліги Земун. В даний час 35-річний Стевіч завершив кар'єру гравця і збираэться стати тренером.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що нападник і тренер Сталі визнані найкращими у 22-му турі Прем'єр-ліги.