Директор АНБ Майкл Роджерс заявив, що основні дані про втручання Росії в американські вибори будуть засекречені.

"Звичайно, з огляду на специфічний характер цієї оцінки вона повинна залишитися засекреченою, щоб захистити чутливі джерела і методи", - сказав Роджерс. Саме з цієї заподіяно під час виступу в комітеті з розвідки палати представників США він обмежився загальновідомими фактами, які раніше були оприлюднені в ЗМІ, передає "Інтерфакс-Україна".

Роджерс також нагадав, що американська розвідка як раніше впевнена, що Росія втручалася у виборчий процес під час президентської кампанії.

"У нас немає змін у рівні впевненості в наших оцінках", - заявив директор АНБ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що американські розвідслужби сфотографували російський корабель "Віктор Леонов", який помітили поблизу бази підводних човнів Військово-морського флоту США. Російський розвідувальний корабель йшов в 37 кілометрах від американської військової бази, яка розташована в штаті Джорджія.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще