Прокуратура розслідує справу проти хмельницьких службовців, які незаконно розтратили 3 мільйони гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації прокуратури області.

"Встановлено, що службові особи однієї з територіальних громад області, зловживаючи службовим становищем та діючи всупереч інтересам служби, неправомірно уклали договори купівлі робіт за державні кошти, на підставі яких з бюджету незаконно витрачено близько 3 млн гривень", - розповіли у прокуратурі.

Зазначається, зокрема, що кошти передбачалися на оплату послуг однієї з компаній по реконструкції систем каналізації. Саме з цією компанією у 2015 році укладали договір на проведення робіт за 7 мільйонів гривень. А у 2016–му уклали ще два договори на загальну суму 3 мільйони грн.

Виконання усіх ремонтних робіт передбачалося договором 2015 року. Тому прокуратура розпочала провадження за статтею "Зловживання владою або службовим становищем".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на Київщині сільський голова погорів на хабарі, який вимагав за вирішення земельного питання.