Щонайменше 23 людини загинули, ще понад 45 отримали поранення внаслідок вибуху, що прогримів сьогодні півдні Багдада в Іраку.

За інформацією Reuters, у повітря злетів автомобіль, начинений вибухівкою. Трагедія сталася на людній торговій вулиці в районі Аміл., більшість мешканців якого – іракці-шиїти.

Поки що відповідальність за теракт на себе ніхто не взяв, але всі попередні атаки у Багдаді були здійснені силами членів терористичного угрупування "Ісламська держава".

Трохи більше місяця тому, 16 лютого, потужний вибух автомобіля у південній частині міста забрав життя 59 людей. Ще 66 зазнали поранень різного ступеню тяжкості.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні у Південному Судані сталася авіакатастрофа. ЗМІ повідомили про численні жертви, але згодом ця інформація не підтвердилася, оскільки й екіпаж, і пасажири дивом вижили.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще