Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін перед матчем за Суперкубок України розповів про цілі, які стоять перед гравцями:

"Футбол такий, що скласти конкуренцію в будь-який момент може хто завгодно. У кожного клубу влітку був свій підготовчий процес, своє посилення. Сюрпризів може бути багато. Ми якраз і любимо футбол за те, що не знаємо, що буде завтра. А будь все так просто, було б нецікаво.

Протягом останніх десятиліть наші цілі фактично не змінюються: виграти чемпіонат, Кубок і Суперкубок. Також одна з головних задач - кожен сезон брати участь в груповому етапі Ліги чемпіонів. Ці теми не обговорюються, тренери і футболісти про них знають", - сказав функціонер в інтерв’ю телеканалам Футбол 1/2.

Нагадаємо, що сьогодні, 15-го липня, Шахтар в рамках Суперкубку України зустрінеться з київським Динамо. Початок зустрічі – о 21:00.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Шахтар представив двох новачків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще