Чемпіон світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі американець Джервонта Девіс (21-0, 20 КО), який напередодні успішно захистив свій титул в поєдинку проти Уго Руїса, вступив у конфлікт з правоохоронцями.

Як повідомляє TMZ Sports, 17 лютого у Вірджинії Девіс вступив у перепалку біля банкомату з чоловіком. За словами очевидця, боксер почав на нього кричати, після чого на місце інциденту викликали поліцейських. А коли ті прибули на виклик, Девіс і з ними вів себе агресмсивно, штовхався і матюкався.

Ведеться розслідування, але Девіс не заарештований.

Нагадаємо, Девіс заявив, що проведе бій з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (12-1, 9 КО).
Василь Ломаченко
Василь Ломаченко
"Поєдинок з Ломаченком? Думаю, що такий бій відбудеться. Ми можемо зустрітись у ринзі. Я знаю, що зможу перемогти його, але не зараз. Моя команда каже, що потрібен вдалий час для цього.
Не буду називати його ім'я, - люди в соцмережах кажуть, що я часто згадую про Ломаченка. Але це тому, що вони просто так його хвалять", - передає слова Девіса Boxing Scene.

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе наступний бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.