Американський президент Дональд Трамп очікує на появу дев’ятого онука. Радісну новину про майбутнє поповнення в родині повідомив 33-річний син Ерік.

Його дружина Лара народить первістка у вересні, пишуть західні ЗМІ. Стать дитини вже відома Це буде хлопчик.

За словами жінки, на першому триместрі вагітності вона постійно відчувала втому. І це гнітило її, оскільки за своєю натурою Лара є дуже активною та діяльною.

Пара ще не визначилася з іменем дитини, але вже обдумує варіанти. Зокрема, обом подобається ім'я Чарлі, але навряд чи онук президента носитиме саме його. Раніше Ерік і Лара вже назвали так свого собаку.

У Дональда Трампа сьогодні восьмеро онуків. Трьох з них йому народила донька Іванка, ще п’ятьох – син Дональд. До речі, 20 травня наймолодшому сину Трампа-старшого Беррону виповнилося 11 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Беррон Трамп нещодавно вперше показався на публіці після звинувачень в аутизмі.