Президент Європейської ради Дональд Туск пообіцяв надати країнам-членам Євросоюзу інструкції з переговорів щодо виходу Великобританії з ЄС.

Відповідну заяву він зробив у Twitter.

Він зазначив, що рекомендації будуть опубліковані протягом 48 годин після запуску статті 50 Британії. Він надасть 27 державам проект по Brexit.

[[{"fid":"175783","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"179","width":"489","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 29 березня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей запустить Brexit. Вона офіційно оголосить про вихід країни з ЄС.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще