Народний депутат від БПП Ірина Луценко розповіла про подробиці зустрічі президента України Петра Порошенка з представниками груп та фракцій Верховної Ради у стінах Адміністрації.

Відповідне інтерв'ю вона дала "112".

"Йшов широкий діалог щодо кандидатур на членів ЦВК, враховуючи ситуацію з Охендовським. Знайшли консолідовану позицію щодо законопроектів про кінематографію, пов'язаних з українською мовою і т. д. Дуже цікавий діалог відбувся із Гройсманом", – заявила нардеп.

Вона зазначила, що на зустрічі говорили про пенсійну реформу, яку планують "надрукувати" для діалогу з українцями та членами парламенту. Також, згадали про меморандум із Міжнародним валютним фондом, який оголосять після підписання та узгодження офіційного документа.

Про торговельну блокаду теж не забули. За словами Луценко, Порошенко обговорив наслідки та ситуацію в металургії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на зустрічі президент заявив, що необхідно проконсультуватися щодо поточної ситуацією в країні.