Американська компанія Transcendent Designs розробила інноваційний пристрій Superscreen, який перетворює будь-який смартфон на 10-дюймовий планшет.

Розробники вже презентували проект та розпочали збір коштів на Kickstarter, де лише за добу отримав понад 300 тисяч доларів з необхідних 50.

Superscreen є док-станцією із дисплеєм, до якої приєднується смартфон, але самостійно вона не працюватиме. Завдяки чотириядерному процесору пристрій транслюватиме усі дії на смартфоні у роздільній здатності 2560 на 1600 пікселів. Аккумулятор дозволяє працювати Superscreen впродовж 12 годин, а енергія смартфону заощаджуватиметься на 70% завдяки вимкненому екрану.

Розробники повідомили, що з док-станцією можна синхронізувати 97% існуючих смартфонів на операційних системах Android 4.0, iOS 8 і вище.

Очікується, що у продажі Superscreen з'явиться не раніше грудня цього року за ціною 100 доларів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", корейці створили розумний замок на велосипед, який залишить без роботи усіх крадіїв.