В Україні визначили нову рекордсмена-довгожителя. Нею стала мешканка Чернігівщини Христина Нагорна, яка відзначила влітку минулого року 116-річчя.

Про це інформують на сайті Семенівської райдержадміністрації Чернігівської області.

Довгожительку з села Жадове офіційно внесли до Книги рекордів України, цього року 1 липня Христина Нагорна відзначатиме 117 років.

[[{"fid":"175867","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"343","width":"610","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Христина Аврамівна Нагорна з с. Жадове відтепер має Диплом "Книги рекордів України", як найстарша жінка України", - повідомили представник районної адміністрації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жінка, яка на власні очі бачила жахи війни, голод та тяжкі післявоєнні роки, не втрачає життєвого оптимізму та радіє життю.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вчені називають "природним" терміном життя людини 115 років, а все, що далі, можна отримати лише, підтримуючи організм штучним шляхом.