Популярний британський співак Роббі Вільямс висловив бажання представляти Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

Про це виконавець заявив в ефірі телешоу "Пусть говорят", яке на "Первом канале" веде Андрій Малахов.

"Я обожнюю Євробачення. Там грандіозне шоу. Я б хотів представляти Росію на Євробаченні — я так просто це зараз заявляю, а мій менеджер вже схопився за голову. Але я хотів би представляти Росію на конкурсі. Давай, Росія, ми зможемо перемогти", - запевнив Вільямс.

Крім того, співак похвалив Сергія Лазарєва, який виступав від РФ минулого року.

За словами Вільямса, його настільки вразив видовищний номер росіянина, що йому навіть закортіло позичити в Лазарєва кілька ідей для власних концертів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, цьогорічна представниця Росії на Євробаченні Юлія Самойлова опинилася в центрі скандалу, який поставив під питання її участь у конкурсі.

Служба безпеки України звинуватила співачку в порушенні державного кордону. Адже у 2015 році виконавиця приїздила з концертом до анексованого Криму.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Роббі Вільямс викурив косячок у Букінгемському палаці.