Кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що російськиї президент Володимир Путін і надалі здійснюватиме помилки, які змусять Захід боротися із ним.

Про це він заявив в інтерв'ю для Politeka.

Журналіст впевнений, що Україні варто сподіватися на голову Кремля, адже він не зійде з наміченого плану, що обернеться ще жорсткішою реакцією міжнародного співтовариства.

"Путін може анексувати Білорусь, Казахстан, може посилити війну проти України. Він розмовляє лише зі США, а до інших ставиться зневажливо", - вважає Муждабаев.

Журналіст також висловив впевненість у тому, що для Путіна ні Україна, ні Європа нічого не значать, як і Мінські домовленості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Богом він вважає тільки президента Сполучених Штатів Америки. Донбас він ніколи не віддасть, так само як і кордон", - додав Муждабаєв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", народний депутат від БПП Андрій Немировський розповів, коли держсекретар США Рекс Тіллерсон приїде до України.