У п'ятницю, 24 березня, в Загребі відбудеться матч відбору до Чемпіонату світу-2018, в якому зустрінуться збірні Хорватії та України.

На думку провідних букмекерських організацій, фаворитом на перемогу в майбутньому поєдинку є хорвати.

Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу господарів з коефіцієнтом 1,69. Можливий успіх підопічних Андрія Шевченко тут оцінюється вище - 4,76. Нічийний результат - 3,6.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Хорватії коефіцієнт - 1,75. Вікторія "синьо-жовтих" тут оцінюється практично так само - 4,75, нічия - 3,75.

Букмекерська контора William Hill дає на цей поєдинок такі коефіцієнти. Перемога Хорватії - 1,73, перемога України - 5, нічия - 3,8.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що хавбек збірної України Руслан Малиновський пропустив тренування "синьо-жовтих" на зборі в Австрії.