Колишній боєць UFC і Bellator Джон Коппенхавер (War Machine) може отримати довічне за жорстоке побиття своєї колишньої дівчини, порнозірки Крісті Мак. Про це пише британське видання The Sun.

Суд визнав спортсмена винним у побитті Крісті Мак, а також її нового залицяльника Корі Тома. Присяжні визнали Коппенхавера винним по 29 з 34 пунктів звинувачення. Серед найтяжчих звинувачень: сексуальне насильство, викрадення людини та спроба вбивства.

Вирок йому винесуть 5 червня на засіданні в Лас-Вегасі.

За інформацією видання, в серпні 2014 року Коппенхавер застав дівчину з іншим, і жорстоко побив обох. Крісті Мак отримала безліч переломів черепа, перелом ребра, перелом носа, колоті рани, а також позбулася зубів. Крім того, у дівчини виявилася розірвана печінка.

Коппенхавер був затриманий і ув'язнений.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор розповів, коли може відбутися бій з Мейвезером.