Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандит розповів, що Росія використовує чотири складові гібридної війни проти України.

В ефірі "5 каналу" Тандит зазначив, що мова йде про економічну, політичну, військову та інформаційну складові. За його словами, саме політичними методами агресор намагається розхитувати ситуацію всередині України.

"Немає вже цього "руського міру". Вони намагаються дискредитувати українську владу і Україну як державу", - зазначив радник голови СБУ.

Він додав, що інформаційна складова гібридної війни Росії є глобальною, адже вона поширюється на українські канали інформації та соціальні мережі. Однак ця війна, додав Тандит, може лише згуртувати українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український дипломат Олена Захарова заявила, що гібридна війна на Донбасі обмежила можливості дипломатів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще