Залишити рідний дім у 12 років, щоб приєднатися до академії Барселони, було дуже важким рішенням для молодого Андреса Іньєсти і його сім'ї, повідомляє іспанська Marca.

У Іньєсти було багато перешкод на шляху до такого приголомшуючого успіху і загального обожнювання, якого він досяг у своїй кар'єрі. І цей шлях був зовсім не легким. Аби вболівальники більше про це дізналися, іспанський хавбек Барси вирішив написати свою автобіографію за допомогою журналістів і уточнити вузлові моменти свого життя в інтервєю на одному з телеканалів.

- Моя перша реакція на Барселону - я не хочу туди і не буду нічого підписувати. Але обговорення в сімейному колі все змінили. Коли минуло кілька тижнів, батько порадив прийняти це як виклик. Навіть враховуючи хоробрість мого батька, якби не характер моєї матері, я повернувся би додому.

Це були найгірші місяці в моєму житті, але за допомогою родини все в підсумку налагодилося, - сказав один з нинішніх лідерів каталонського гранду.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Роналду визнаний найкращим футболістом року в Португалії.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще