Квартира в Європі або новобудова в Києві: де вигідніше вкладатися в нерухомість

Якщо у вас цікавить дохідна, житлова або курортна нерухомість в Києві або в Європі, але не знаєте з чого почати?

24 і 25 березня (п'ятниця і субота) ЗАПРОШУЄМО Вас відвідати «Ярмарок Нерухомості» 8-а Міжнародна Виставка Української та Зарубіжної Нерухомості в Київському НСК Олімпійському в залі «Хол Чемпіонів». Для відвідувачів це унікальний шанс дізнатися про сучасні тенденції ринку української і зарубіжної нерухомості.

[[{"fid":"176158","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"388","width":"779","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Для відвідувачів виставки буде доступно більше 5 тисяч кращих пропозицій об'єктів української та зарубіжної нерухомості від економ до преміум класу. На виставці буде представлена ​​нерухомість Києва та Київської області а також від лідерів ринку Іспанії, Болгарії, Німеччини, Греції, Грузії, Кіпру, Північний Кіпр, Туреччини, Чорногорії, Таїланду та ін.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тільки в дні роботи виставки кожен відвідувач Ярмарку Нерухомості отримає безкоштовні консультації з інвестицій, питань ВНЖ і еміграції, відкриття бізнесу та ін.

[[{"fid":"176154","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"628","width":"1200","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Забудовники, агентства нерухомості, фахівці зі страхування, отримання ВНЖ і кредитування з усього світу в форматі персональних консультацій розкажуть відвідувачам не тільки про зарубіжний ринок нерухомості, але і про особливості того чи іншого регіону - географічних і цінових тонкощах, можливості отримання освіти, інфраструктури і т . Д.

Гості виставки зможуть познайомитися і з ринком доступного житла від українських забудовників.

Протягом двох днів роботи виставки кожен відвідувач зможе оперативно порівняти пропозиції забудовників і агентств нерухомості, вибрати для себе з безлічі пропозицій оптимальні варіанти, домовитися про подальший перегляд об'єктів, отримати вичерпну консультацію щодо процедури купівлі нерухомості в тій чи іншій країні і розрахувати найбільш вигідний варіант оплати.

Місце проведення виставки:
НСК Олімпійський
Зал «Хол Чемпіонів»
Київ, вул. Велика Васильківська, 55
ст.м. «Олімпійська»

Графік роботи виставки:
П'ятниця - 24 березня 2017 г.: 10: 00-19: 00
Субота - 25 березня 2017р.: 10: 00-19: 00

Вхід безкоштовний.