Масаж є одним з активних методів, який бореться за збереження молодості і краси. Масаж може бути як для всього тіла, так і для окремих ділянок.

Сьогодні ми розглянемо масаж обличчя, який має безліч позитивних сторін. Мінус в масажі особи тільки, якщо є протипоказання лікарів, в решті випадку масаж дуже рекомендується.

Масаж не новинка в індустрії краси. Ще з давніх часів, масаж обличчя вважався найкращим способом, щоб зберегти молодість. Сучасні косметологи і салони краси пропонують послугу, як масаж обличчя. У деяких випадках, у салонах роблять масаж, щоб підготувати шкіру обличчя до інших процедур.

Якими корисними властивостями володіє масаж обличчя?
В першу чергу, масаж допомагає розслабитися, поліпшити кровообіг, отримати задоволення, зняти стрес після важкого дня, поліпшити стан і колір шкіри. При правильному виконанні масажу обличчя, шкіра стає більш еластичною, шовковистою на дотик, розгладжуються дрібні зморшки, шкіра стає більш пружною і підтягнутою.

Масаж обличчя покращує настрій, знижує нервозність, запобігає появі нових зморшок, особливо в області чола і губ. Класичний масаж обличчя являє собою в'язку певних рухів і методик, які спрямовані на розслаблення м'язів і підвищення тонусу шкіри.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Важливо, виконувати масаж, особливо коли ви робите його самостійно, необхідно дотримуватися масажних ліній: від середини лоба до лінії росту волосся, від перенісся до скронь під очима, від зовнішніх до внутрішніх куточків, над верхніми повіками від внутрішнього куточка ока до зовнішнього, від крил носа до вилиць, від куточків губ до вух.

[[{"fid":"176153","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"579","width":"900","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Щоб масаж легше було виконувати, можна скористатися ефірними маслами, щоб пальці краще ковзали по шкірі обличчя. Підберіть для себе відповідне масло, залежно від того, який ефект ви хочете отримати в результаті. Після масажу, можна перевірити, яка бруд знаходиться в глибині шкіри, для цього необхідно ватним тампоном, попередньо змоченим тоніком, протерти обличчя. Ви помітите, що ватний диск буде дуже брудним, навіть у тому випадку, якщо ви попередньо очищали шкіру. При виконанні техніки масажу, ми натискаємо пальцями на шкіру обличчя і таким чином накопичилася бруд виходить назовні.

Масаж покращує ефективність косметичних засобів, допомагає зберегти молодість, при натисканні живлячи клітини епідермісу зсередини. Якщо робити масаж за рекомендаціями фахівців, результат буде помітний дуже швидко. Масаж-це дуже доступний спосіб поліпшити зовнішній вигляд і омолодити обличчя. Вивчивши техніку, можна робити масаж обличчя в домашніх умовах.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що було відзначено, що секрет молодої шкіри закладений в грі судин. Самомасаж обличчя - це ще одна унікальна процедура, яка дає свої результати при найменших затратах. Масажними, круговими рухами пальців масажуйте своє обличчя, по напряму вгору. Ні в якому разі не варто робити рухи вниз, щоб не відтягувати шкіру обличчя. Рухи вгору підтягує шкіру обличчя і не дає їй обвисати. Згодом у багатьох жінок опускаються куточки губ вниз. Щоб уникнути цього завжди руху самомасажу повинні бути спрямовані вгору. Перед процедурою необхідно очистити шкіру, щоденним засобом або скрабом.
Для самомасажу використовуємо олію: чайного дерева, обліпихи, виноградне. По-перше, масло дає своє ковзання, а по-друге розкриває пори, даючи можливість вийти підшкірної бруду назовні. Масло дуже позитивно впливає на шкіру в цілому. Масажуйте 10 хвилин, після чого варто протерти обличчя тоніком. На ватному тампоні залишиться бруд, який перебував у вас під шкірою. Цю процедуру можна робити 2-3 рази в тиждень.