У США 18-річний спортсмен випадково проковтнув зубну паличку, коли їв сандвіч. Майже 8-сантиметрова дерев'яна шпажка пройшла більшу частину його травного тракту, не заподіявши, на щастя, ніякої шкоди. Але потім зубочистка проткнула стінку товстої кишки і пробила артерію, викликавши сильну кровотечу.

Самопочуття атлета погіршилося під час поїздки в інший штат на тренування. У молодої людини підвищилася температура, його мучила нудота, діарея, біль у животі.

Коли спортсмен звернувся до лікарні, йому зробили аналіз крові і відпустили через 5 годин, так і не поставивши діагноз.

Цікаво, що з часом спортсменові стало краще. Температура знизилася, біль ослабла. Але через два тижні симптоми повернулися. До них додалися болі в спині і кров у стільці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підсумку атлету зробили колоноскопію, в ході якої в кишечнику була виявлена зубочистка. Американець провів у лікарні близько тижня. Щоб врятувати спортсмена, потрібна була складна операція.

Це далеко не перший випадок, коли людина випадково проковтнула сторонній предмет. У Китаї лікарі дістали зубочистку з серця чоловіка. 29-річний Чжоу імовірно проковтнув її, коли пив коктейль.